aktulenosti Aktuelnosti

Sep

18

Generalni direktor Mujo Butković posjetio CP Zenica


Mujo Butković, generalni direktor JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, u srijedu, 12. septembra 2012. godine, posjetio je Centar pošta Zenica. Ova posjeta organizirana je u okviru redovnih aktivnosti menadžmenta JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo.

O trenutnom stanju u Centru pošta Zenica i svim aktivnostima, koje se provode s ciljem poboljšanja poslovnih rezultata, generalni direktor Mujo Butković razgovarao je sa upravnikom CP Zenica Mladenom Simićem. Tokom razgovora poseban akcenat stavljen je na mjere ušteda odnosno racionalizaciju troškova s obzirom na specifičnost vremena i  poslovni ambijent u kojem se nalazimo.

Inače, Centar pošta Zenica gravitira na području Zeničko- dobojskog kantona, površine 

3. 950 kilometara kvadratnih i sa približno 400.000 stanovnika, sa 41 poštanskom jedinicom,  devet izdvojenih šaltera i 340 zaposlenih.

Upravnik Simić istakao je i maksimalno zalaganje svih zaposlenika Centra pošta Zenica koje je usmjereno na povećanje broja pruženih usluga korisnicima kako u osnovnoj djelatnosti, tako i u ostalim segmentima poslovanja od kojih BH Pošta ostvaruje prihod.

Generalni direktor Mujo Butković pružio je punu podršku svim zaposlenicima Centra pošta Zenica u njihovim nastojanjima da ostvare pomenute ciljeve, te je najavio ponovnu posjetu CP Zenica.


arhiva arhiva