aktulenosti Aktuelnosti

Feb

07

Novo u BH Pošti – PostShop – online kupovina


Zvanično je počela sa radom PostShop stranica BH Pošte, predviđena za online kupovinu svih naših filatelističkih izdanja.

PostShop BH Pošte proistekao je iz potrebe da modernizujemo tradicionalne usluge i pokažemo kupcima dostupnost u svakom obliku moderne komunikacije. Međutim, interes filatelista, pogotovo onih iz inostranstva, bio je presudan. BH Pošta odlučila je izaći u susret svim zaljubljenicima i kolekcionarima poštanskih maraka u njihovom nastojanju da što prije dođu do novih izdanja poštanskih maraka.

Na stranici PostShop-a BH Pošte moguće je putem bankovnih kartica (visa ili maestro) ili uplatom putem bankovnog računa kupiti bilo koje izdanje poštanskih maraka izdatih u BH Pošti. Prije toga, korisnik ima mogućnost provjeriti da li u zalihama postoji željena kolekcija ili pojedinačna marka. Takođe, ima priliku na direktan način, brzo i efektivno vidjeti sva nova izdanja poštanskih maraka BH Pošte, koja će mu odmah postati i dostupna. Tako je omogućena sigurna kupovina svih filatelističkih izdanja koje u svojoj dugogodišnjoj filatelističkoj tradiciji posjeduje BH Pošta.

Uvjerite se sami: http://www.posta.ba/postshop/


arhiva arhiva