pretragaPretraga

click

postanski brojeviPoštanski brojevi

Mjesto
Traži

Broj
Traži

nove uslugeNove usluge

Obrasci za penzionere
Elektronsko slanje novca u Srbiju i Crnu Goru
Usluge mjenjačkih poslova

aktulenostiAktuelnosti

OKT

14

Generalnom direktoru BH Pošte uručena zahvalnica Kluba „Stens“


Javno preduzeće BH Pošta d.o.o. Sarajevo, kao društveno odgovorna kompanija, do sada je više puta učestvovala u promoviranju sporta i sportskih događaja u Bosni i Hercegovini i šire, a neke od domaćih sportskih događaja BH Pošta je i sponzorirala.

Podrška, koju BH Pošta pruža razvoju sporta, ujedno je bila i povod da predstavnici UG Klub za sport i rekreaciju „Stens“ Sarajevo uruče zahvalnicu Muji Butkoviću, generalnom direktoru JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo. Zahvalnicu su uručili predsjednik kluba Zilhad Forić i marketing menadžer Meho Alić.

Predsjednik „Stensa“ Zilhad Forić kazao je da su JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo i Klub za sport i rekreaciju „Stens“ u proteklom periodu imali uspješnu saradnju. BH Pošta je bila pokrovitelj Turnira za veterane u stonom tenisu koji je ove godine u organizaciji „Stensa“ održan na Ilidži.

- Zahvaljujemo se generalnom direktoru JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, gospodinu Muji Butkoviću, na podršci koju nam je pružio u našoj misiji omasovljenja i popularizaciji stonoteniskog sporta u Kantonu Sarajevo. Očekujemo i dalju podršku i nastavak saradnje- kazao je Forić.

Generalni direktor BH Pošte Mujo Butković zahvalio se predstavnicima „Stensa“ kazavši da je Javno preduzeće BH Pošta d.o.o. Sarajevo prepoznalo značaj sporta posebno kada je riječ o mladim ljudima. Butković je naglasio da će BH Pošta i ubuduće raditi na popularizaciji raznih sportskih disciplina kako kroz svoja filatelistička izdanja, tako i kroz druge vidove saradnje sa sportskim udruženjima i klubovima u BiH.  


arhivaarhiva